Referenties

Jan Reiling B.V.:

 

"Margriet heeft onze leiding goed geadviseerd en bijgestaan tijdens functioneringsgesprekken, om er echt voor te zorgen dat de communicatie in twee richtingen goed aankwam.

Daarnaast is ze voor ons een vraagbaak en adviserend persoon om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen."

 

Han Reiling, directeur.

 

Bakkerij van Heeswijk:

 

“Beter worden en willen leren is een belangrijke kernwaarde in onze bakkerij. Margriet heeft ons geleerd om in de spiegel te kijken, door te vragen en onze mensen echt verantwoordelijkheid te geven en ze daarop aan te spreken. Onze leidinggevenden hebben veel geleerd van de  persoonlijke coachingsgesprekken. De overlegstructuur en onderlinge communicatie is professioneler en gestructureerder. Het gaat opeens een stuk gemakkelijker”.

 

Marielle van Heeswijk, directeur. 

 

dna360 payroll l hrm:

 

“Al meer dan 10 jaar ken ik Margriet als een zeer gedreven HR professional. Sinds april 2013 is dna360 een strategische samenwerking met haar aangegaan. Margriet voorziet in actuele kennis en capaciteit om te ondersteunen bij de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken. Adviseren, uitvoeren en begeleiden van personele zaken. Geen wollige HR beleidsstukken, maar juist praktische oplossingen voor de MKB ondernemer, daar ligt de kracht van Margriet. Ik kan een samenwerking met Margriet dan ook zeer aanbevelen.” 

 

Gertjan van Stratum, directeur.

 

FEI Company:

 

“I hired Margriet as a mediator to help solving an internal conflict between two colleagues at our company. She did an extremely good job solving this problem in an effective and personable way”.

 

Inge Hourbaken, Sr. HR Manager.