Referenties

Mikrocentrum:

 

"Margriet helpt je om ingesleten patronen, die niet meer behulpzaam zijn, te zien en te neutraliseren. Hierdoor krijg je weer ruimte om verder te groeien! En dat in een relatief korte tijd, waarbij Margriet duidelijk, helder en met liefdevolle aandacht confronteert en je bewust maakt. Al veel coaching methodes gezien maar 'Doorbraak coaching' is to-the-point en vanuit een goede theoretische basis opgezet. Margriet is ervaren, doorziet snel waar ze moet bijsturen en zorgt voor resultaat! Een hele fijne en effectieve manier om jezelf weer scherp te krijgen".

 

Wilma Kuijpers, Manager Opleidingen en Advies

Mikrocentrum:

 

"Na verschillende soorten coaching heb ik de ‘Doorbraakcoaching’ bij Margriet gedaan. Wat een verademing. Geen zweverige aanpak maar een heldere uitleg over hoe het brein werkt en wat dat met een mens doet. Hoe we voor de gek worden gehouden door ons eigen systeem en onze ‘echte ik’ daardoor verliezen. 

Een pluspunt is dat de coaching bestaat uit ‘slechts’ 4 bijeenkomsten. Het is geen uitzichtloos traject waaraan je begint.
Door middel van praktische (huiswerk) oefeningen, een zeer betrokken en deskundige coach en een duidelijke aanpak heb ik enorm veel geleerd en vele inzichten gekregen. Hier kan ik mee verder op het pad van mijn persoonlijke groei. 
Ik gun iedereen om de zeer praktische ‘doorbraakcoaching’ te doen. Ik ben ervan overtuigd dat deze coaching voor iedereen enorm nuttig en leerzaam is".

 

Margo Verhoef, Hoofd Binnendienst. 

Jan Reiling B.V.:

 

"Margriet heeft onze leiding goed geadviseerd en bijgestaan tijdens functioneringsgesprekken, om er echt voor te zorgen dat de communicatie in twee richtingen goed aankwam.

Daarnaast is ze voor ons een vraagbaak en adviseur om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen."

 

Han Reiling, directeur.

 

Bakkerij van Heeswijk:

 

“Beter worden en willen leren is een belangrijke kernwaarde in onze bakkerij. Margriet heeft ons geleerd om in de spiegel te kijken, door te vragen en onze mensen echt verantwoordelijkheid te geven en ze daarop aan te spreken. Onze leidinggevenden hebben veel geleerd van de  persoonlijke coachingsgesprekken. De overlegstructuur en onderlinge communicatie is professioneler en gestructureerder. Het gaat opeens een stuk gemakkelijker”.

 

Marielle van Heeswijk, directeur. 

 

dna360 payroll l hrm:

 

“Al meer dan 10 jaar ken ik Margriet als een zeer gedreven HR professional. Sinds april 2013 is dna360 een strategische samenwerking met haar aangegaan. Margriet voorziet in actuele kennis en capaciteit om te ondersteunen bij de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken. Adviseren, uitvoeren en begeleiden van personele zaken. Geen wollige HR beleidsstukken, maar juist praktische oplossingen voor de MKB ondernemer, daar ligt de kracht van Margriet. Ik kan een samenwerking met Margriet dan ook zeer aanbevelen.” 

 

Gertjan van Stratum, directeur.

 

FEI Company:

 

“I hired Margriet as a mediator to help solving an internal conflict between two colleagues at our company. She did an extremely good job solving this problem in an effective and personable way”.

 

Inge Hourbaken, Sr. HR Manager.