HRM

Flow-HRM organisatieadvies Margriet Beelen

HRM

Medewerkers vervullen een cruciale rol in het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Om te zorgen dat u het maximale uit uw medewerkers haalt is een goed HR-beleid noodzakelijk.

Flow ondersteunt bedrijven bij het opzetten van een praktisch en onderscheidend HR-beleid en heeft antwoorden op personeelsvraagstukken.

Flow geeft deskundig advies over onder andere:

  

Leeftijdsbewust personeelsbeleid

Flow ondersteunt bij het opzetten van leeftijdsbewust personeelsbeleid en een duurzame personeelsplanning.

 

Begeleiding van de ondernemingsraad

Coaching en begeleiding van de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging.

 

Conflictbemiddeling

Een goede samenwerking en teamwork is essentieel voor goede resultaten en winst. Conflictbemiddeling of mediation biedt oplossingen. Flow treedt op als onafhankelijke bemiddelaar om twee of meer personen, die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen om tot een oplossing te komen.

 

Talentontwikkeling

Om het talent van uw medewerkers optimaal te benutten en groei te realiseren, is goede communicatie vereist. U kunt voor talentontwikkeling diverse gesprekscyclussen invoeren. Bijvoorbeeld een systeem voor functioneringsgesprekken, beoordelendelingsgesprekken en  persoonlijke ontwikkelingsgesprekken. Flow helpt u om uw medewerkers te binden, te boeien en te laten groeien.

 

Ontslagbegeleiding en reorganisatie

Ondersteuning en advies bij ontslag en reorganisatie.

Flow zorgt voor een goed opgebouwd personeelsdossier, begeleiding van ontslagprocedures en bemiddeling bij arbeidsconflicten.

  

Inventarisatie van uw HRM-proces

Flow inventariseert uw HRM processen en reikt eventuele verbeteringen aan. De HRM-processen worden inzichtelijk gemaakt. Dit geeft u snel inzicht in de ontwikkelpunten op het gebied van HRM. 

 

HRM advies nodig? Projectmatig of structureel? U kunt bij Flow terecht voor deskundigheid.