Coaching

coaching Margriet Beelen Flow HRM

Beweging is van nature, de richting kan je sturen

 

Persoonlijke groei

Als goed opgeleide coach helpt Margriet individuen, teams en organisaties om het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Met oprecht enthousiasme en een flinke dosis ervaring weet Margriet mensen te bereiken en te inspireren, waardoor ze in beweging komen. Margriet: "Organisaties en mensen zelfbewust maken, ze weer in hun kracht zetten en persoonlijke groei realiseren. Dat is wat mij drijft."

 

Doorbraakcoaching

Naast reguliere coaching is Margriet opgeleid in doorbraakcoaching. Deze vorm van coaching richt zich op de onbewuste patronen waarin mensen denken, voelen en handelen. Dit programma heeft tot doel deze patronen te herkennen en te doorbreken door middel van bewustwording. Hierdoor ontstaat inzicht in de effecten van het eigen gedrag en belemmerende patronen die ervoor zorgen dat iemand stagneert in het benutten van zijn/haar potentieel.

De coaching realiseert in een snelle, positieve ontwikkeling met duurzame resultaten. Deze compacte coaching methode biedt groei op het gebied van o.a. communicatie, effectief leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt deze methode ruim 12 jaar succesvol toegepast bij mensen met (dreigende) burn-out of depressie klachten, waarbij 95% binnen 12 weken met re-integratie start.

 

De filosofie van Flow is dat mensen in staat zijn tot verandering wanneer het bewustzijn wordt aangescherpt en men onbewuste motieven herkent. Dat resulteert in verbetering van zelfsturing waardoor het gedrag wordt afgestemd op wat de situatie vraagt. Daarnaast leert men proactief de juiste omstandigheden te scheppen in plaats van erop te wachten.